IIAMO GO – prva patentirana samogrelna flaška na svetu!


Karim Rashid
, je eden najbolj priznanih grafičnih oblikovalcev na svetu – oblikoval je več kot 3000 različnih izdelkov v 40 različnih državah sveta ter prejel več kot 300 pomembnih nagrad. Oblikoval je za največje blagovne znamke, kot so na primer Audi, Hugo Boss, Sony Ericsson, Swarowski, Samsung, Kenzo ter za naše Gorenje.

Izpod njegove kreativnosti je prišla tudi uporabna flaška IIAMO GO, ki je prejela številne nagrade, nazadnje leta 2012, ko ji jo je za inovativnost podelila revija Junior.

IIAMO GO je prva patentirana samogrelna flaška, ki deluje brez baterij, elektrike ali kablov. Deluje na principu naravi neškodljivih polnil IIAMO WARM, ki s preprostim mešanjem vode in soli sproščajo toplotno energijo in jo segrevajo. Cucelj na flaški je primeren za novorojenčke, poleg tega  pa iiamo ponuja tudi pakete cucljev IIAMO  FLOW velikosti  1m+, 3m+ in 6m+, ki so brez škodlivega BPA-ja in preprečujejo kolike. IIAMO GO segreje 170 ml mleka v manj kot 4 minutah in ga potem segreva okoli 20 minut, odvisno od temperature zunanjega okolja.


Podjetje iiamo je za starše, ki si želijo večjega udobja tudi doma, izdelalo jekleno dno IIAMO MORE, ki poveča volumen flaške na 380 ml, njegova sestava iz nerjavečega jekla pa omogoča pogrevanje flaške tudi v mikrovalovni pečici.

IIAMO GO
je nadvse primeren za starše, ki radi potujejo, hodijo na izlete ali pa si ponoči želijo le čimveč mirnega spanca.

IIAMO GO
–brez elektirke, brez meja, brez BPA

 

 Vstop v trgovino

Išči po izdelkih

Najbolje prodajano

  • Sophie the giraffe

  • Žirafa Sophie


    Žirafa Sophie - spodbuja dojenčka k raziskovanju in s tem krepi..